OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SONU KARNE GÜNÜ MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SONU KARNE GÜNÜ MESAJI

   Mustafa Necati İlkokulu ailesi olarak 90 değerli öğretmenimiz, 2023 sevgili öğrencimiz ve kıymetli velilerimizle 2019-2020 eğitim öğretim yılını tamamlamış bulunuyoruz.

   Pandemi sürecinde Milli Eğitim Bakanlığımız, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün çalışmalarına ek olarak Müdürlüğümüzün hazırladığı ve uyguladığı Uzaktan Eğitim programıyla yüz yüze eğitimi aratmayacak şekilde eğitim öğretim faaliyetlerinin verimli geçmesini sağlayan tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize teşekkür ediyorum.

   Sevgili Öğrencilerim,

   Küresel salgınla beraber her şeyin başının sağlık olduğunu bir kez daha tecrübe ettik. Covid-19 ile mücadelemizin en büyük destekçileri her daim sizler olacaksınız. Maske kullanımına, mesafeye ve temizlik kurallarına uymaya devam edelim.

   Hepiniz sağlıklı ve güzel bir tatili hak ettiniz. Bu süreyi verimli olarak değerlendirmek için birçok seçeneğiniz olduğunu unutmayın. Daha çok doğada gerçekleştirebileceğiniz sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra özellikle kitap okuyarak değerlendireceğiniz bu zaman diliminin ardından okulumuzda yeni eğitim öğretim yılında sizi özlemle bekliyor olacağız. Hepinize iyi tatiller diliyorum.

   Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,

   Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir gönül mesleğidir. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın yetişmesinde, ulaştıkları bütün başarılarda, iyiliklerde, güzelliklerde en büyük pay ve başarı size aittir. Pandemi sürecinde göstermiş olduğunuz çabalardan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu süreçte yüksek sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiğiniz çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum.

   Değerli Velilerimiz,

   Yüz yüze eğitime ara verilmesiyle birlikte her bir evimiz okul oldu. Sayın Bakanımızın ifadesiyle "Eğitim bayrağının bir ucunu uzaktan eğitimle, sizlere devrettik. Okullarımız açıldığında sizden tekrar teslim alacağız. Tüm sabrınız, ilginiz, sevginiz ve hoşgörünüzle çocuklarımızın uzaktan eğitim sürecinde onlara destek oldunuz. İyi ki varsınız."

   Kıymetli velilerimiz, tatil dönemleri aile içi iletişimi ve birlikteliği kuvvetlendirmek için bir fırsattır. Birlikte geçireceğiniz kaliteli zamanlar ve çocuklarınıza göstereceğiniz ilgi neticesinde onları yeni eğitim öğretim yılına hazırlamış olacaksınız. Çok iyi biliyoruz ki güçlü Türkiye'nin mutlu çocuklarını sizlerin desteği ve işbirliği yetiştireceğiz.

   Bu duygu ve düşüncelerle daha sağlıklı, daha dinamik ve daha motive olmuş şekilde yeni eğitim öğretim yılına başlamayı ümit ediyor, tüm Mustafa Necati İlkokulu ailesine iyi tatiller diliyorum.

   Caner özdemir

   Okul Müdürü

19.06.2020 1111

19-06-2020