Mustafa Necati İlkokulu

Vizyon: Üretken, özgüveni gelişmiş, evrensel değerlere sahip, çevresinde örnek ve önder olan bireyler yetiştirerek, çağdaş ve kaliteli bir eğitim anlayışı ile değişim ve gelişimin öncüsü olmak.

Misyon: Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini, ayrıca öğrenirken bilgili, yeteneklerinin farkında, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: YOK
Saatler: 07:20-12:20 12:30-17:20
Isınma: KALORİFER (DOĞALGAZ)
Servis Bilgisi: SERVİS VAR
Sportif Etkinlikler: SATRANÇ, MASA TENİSİ, JUDO, HALK OYUNLARI, MODEL UÇAK, AKIL VE ZEKA OYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: İNSAN MEKTEBİ PROJESİ SEDEP (SELÇUKLU DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ) E-TWİNNİNG PROJELERİ SAĞLIKLI ADIMLAR PROJESİ AB PROJELERİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: TAMAMLANAN VE DEVAM EDEN ERASMUS+ AB PROJELERİMİZ VARDIR

WEB - https://konyamustafanecatiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Bosna Hersek Mah. Yemeni Sok. No21 42250 Selçuklu / Konya

Öğrenci :2004
Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - KONYA MERKEZ SELÇUKLU İLÇESİ BOSNA HERSEK MAHALLESİ YEMENİ SOKAK

Adres - Bosna Hersek Mah. Yemeni Sok. No21 42250 Selçuklu / Konya

Ulaşım OTOBÜS, MİNİBÜS, TRAMWAY

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Konya İli Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesinde bulunmaktadır. Valiliğe yaklaşık 20 km, Selçuklu Kaymakamlığına yaklaşık 18 km uzaklıktadır.