2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

25.08.2023 2284

Değerli Velilerimiz, 11 Eylül 2023 Pazartesi günü itibariyle öğrencilerimizin okullarına kavuşmalarının heyecanını ve mutluluğunu yaşayacağız.

2023-2024 Eğitim öğretim yılına ilişkin;

⮚ 2023-2024 Eğitim öğretim yılında; ANASINIFINDA OKUYACAK KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ 29 AĞUSTOS 2023 SALI GÜNÜ SAAT 11.00’DE OKULUMUZDA ÇEKİLECEK KURA İLE BELİRLENECEKTİR. Kura sonucunda kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin UYUM EĞİTİMLERİ 4 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlatılıp beş günlük eğitim programı ile gerçekleştirilecektir. 4-8 Eylül 2023 tarihleri arasında uygulayacağımız 5 günlük uyum eğitimi sürecimizde öğrencilerimizin uyum eğitimi için okula gelecekleri saatlerle ilgili bilgilendirme, öğretmenlerimiz tarafından kurulacak veli gruplarından öğrenci velilerimize yapılacaktır.

⮚ 2023-2024 Eğitim öğretim yılında; 1. SINIFTA OKUYACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN SINIF ŞUBELERİ-ÖĞRETMENLERİ 4 EYLÜL 2023 PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAK ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISINDA ÇEKİLECEK KURA İLE BELİRLENECEKTİR. SINIF LİSTELERİ AYNI GÜN SAAT 15.00’TE DUYURU PANOSUNA ASILARAK YAYINLANACAKTIR.

⮚ 1. sınıf öğrencilerimizin UYUM EĞİTİMLERİ 5 Eylül 2023 Salı günü itibariyle başlatılıp dört günlük eğitim programı ile gerçekleştirilecektir. 5-8 Eylül 2023 tarihleri arasında uygulayacağımız 4 günlük uyum eğitimi sürecimizde, 1. sınıf öğrencilerimiz saat 10:00-12:20 arasında uyum eğitimi için okulda bulunacaklardır.

⮚ 2023-2024 Eğitim öğretim yılında; 3. ve 4. Sınıflar SABAHÇI devrede, 1. ve 2. Sınıflar ÖĞLECİ devrede okula geleceklerdir. 11 Eylül 2023 Pazartesi günü itibariyle uygulanacak zaman çizelgeleri 8 Eylül 2023 Cuma gününe kadar sınıf öğretmenlerimiz aracılığı velilerimize ulaştırılacaktır.

⮚ 2023-2024 Eğitim öğretim yılında; Özel Eğitim Sınıfları saat 09.00 – 14.00 saatleri arasında okula geleceklerdir. 11 Eylül 2023 Pazartesi günü itibariyle uygulanacak zaman çizelgeleri 8 Eylül 2023 Cuma gününe kadar sınıf öğretmenlerimiz aracılığı velilerimize ulaştırılacaktır.

⮚ Okula servisle gelecek öğrencilerimiz için, okulun açıldığı ilk gün servisler ve servisçiler okul önünde bulunacaklardır. İsteyen velilerimiz servis yetkilileri ile görüşebileceklerdir.

⮚ Öğrencilerimizin eğitiminde alınacak kararlar ve bilgilendirmeler için 2023-2024 Eğitim öğretim yılında yapılacak veli toplantılarına velilerimizin katılımı önem arz etmektedir. Yapılacak veli toplantılarının tarihleri ile ilgili sınıf öğretmenlerimiz velilerimizi bilgilendireceklerdir.

⮚ Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılında da özel güvenlik görevlisi görev yapacaktır. Özellikle öğrencilerimizin giriş çıkış saatlerinde okul bahçe kapısında yoğunluk oluşmaması, öğrencilerimizin güvenle okula ulaşıp ayrılabilmeleri için güvenlik görevlimizin ve öğretmenlerimizin yönlendirmelerine duyarlı olunması gerekmektedir.

Değerli velilerimiz, öğrencilerimizin güvenliği, mutluluğu ve başarıları için göstereceğiniz iş birliği ve destekler için teşekkür ederim.2023 – 2024 eğitim öğretim yılının, sağlıkla ve başarıyla tamamlanması dileğiyle sevgili öğrencilerimize, değerli öğretmenlerimize, kıymetli velilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Caner ÖZDEMİR