"Atatürk'ü Tanıyorum" E-Twinning Projesi

                   

                                  ATATÜRK'Ü TANIYORUM ETWINNING PROJESİ

       Atatürk, sadece "bağımsızlığı tümüyle tehlikeye düşmüş Türk Ulusunu ve yurdunu emperyalist güçlerin işgalinden kurtaran bir büyük asker "değildir.
O, bunun çok daha ötesinde, örneğin siyasal, kültürel ve ekonomik alanlar başta olmak üzere, her alanda bağımsızlığımızı yok edici ya da kısıtlayıcı olumsuz bağları koparan;

Ulusal egemenliği gerçekleştirerek Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran, Tüm özgürlüklerin ve insan haklarının sosyal Hukuk Devletinin ve çoğulcu demokrasinin yolunu açan; Türk Ulusunun tarihini, çağdaş insan kökenine bağlayan; "Yurtta barış, Dünyada barış" ilkesi ile devlet yaşamında ve uluslararası ilişkilerde kaba kuvveti, ırkçılığı, saldırı savaşını mahkûm eden; Reformlarıyla, bıraktığı Cumhuriyet'le gurur duyacağımız çok yönlü Türk Liderdir.

   Biz de proje ortakları ile beraber Atatürk'ü topluma tüm yönleriyle tanıtmayı amaçlıyoruz. Etkili ve kalıcı öğrenmeyi sağlamak için çalışmalarımıza başladık. Projemiz ile ilgili etkinlikleri sosyal medya gruplarımızdan takip edebilirsiniz.

PROJE SORUMLUSU: Ayşin AYDOĞDU (3/N Sınıf Öğretmeni)

                                     GÜRCAY BOYAR ÖZDEMİR (3F Sınıf Öğretmeni) 

 

 

 

 

 

                                                                                                                              

13.01.2021 336

 

 

 

 

13-01-202113-01-2021

13-03-2021

Atatürk 'ü Tanıyorum eTwinning projesinde ortak okulların öğrencileri de dahil olmak üzere bütün öğrenciler Atatürk'ün bilime verdiği önemi ve bilimle ilgili çalışmalarını araştırmışlardır.Araştırma sonucu elde ettikleri bilgileri linoit web2 aracı ile sanal panoda paylaşmışlardır.