"Web 2.0 Araçları İngilizce Öğretiyor" eTwinning Projesi

Web 2.0 Araçları İngilizce Öğretiyor ( Web 2.0 tools teach English )

Projemiz uzaktan eğitim döneminde öğrencilerimizin eğitim ve öğretimde aktif olmalarını sağlamak amacıyla web 2.0 araçları sayesinde İngilizce öğrenmelerine yardımcı olmayı hedefleyen bir projedir. Web 2.0 araçları öğrencilere öğretilerek çeşitli öğrenme etkinlikleri sayesinde müfredat kelime kazanımlarını öğrencilerimize öğretmeyi hedeflemekteyiz. Bu sayede öğrencilerimizin uzaktan eğitim döneminde aktif rol alarak kaliteli öğrenme gerçekleştirebileceklerdir. Proje kapsamında her etkinlik ayı için belirlenen web2 aracı ile etkinlik hazırlanarak öğrencilerle paylaşılmaktadır. Öğrenciler yeni kelimeler öğrenirken aynı zamanda kullandıkları web2 araçlarını da tanımış olacaklar. Yapılan online toplantılarla öğrencilere web2 araçlarının kullanımı hakkında bilgilendirme yapılmaktadır. Projemizle beraber ayrıca Web 2.0 araçlarını kullanarak 21.yy becerilerini geliştirebilecek, grup ve bireysel çalışma becerilerinin gelişimini sağlayacak, işbirlikçi çalışma becerilerinin gelişimini sağlayacak ve teknoloji kullanma becerilerini gelişecektir.

04.05.2021 286

04-05-202104-05-2021